Underleverandør af spåntagende bearbejdning

Med base i Slagelse er Tiroflex din professionelle underleverandør af spåntagende bearbejdning af alle typer stål, jern og aluminium. Vi udfører traditionel spåntagning, CNC drejning og fræsning af alle emner.

Tiroflex er din underleverandør af spåntagende bearbejdning

Tiroflex er en specialiseret underleverandør inden for CNC fræsning, drejning og montageopgaver. Vi arbejder med mange forskellige emner, primært alle former for jern, stål og aluminium. Vores forretningskoncept bygger på tre grundpiller, som alle er med til at sikre, at I får en troværdig og kvalitetsorienteret partner, der altid vil stå til rådighed for at imødekomme jeres krav og forventninger.

Kvalitet, troværdighed og dialog - hver gang!

Grundpiller

1. Aktiv partner
Vi deltager gerne i hele processen, hvad enten det er optimering, effektivisering eller omkostningsreduktion – så står vi altid klar med vores faglige input.

2. Økonomisk gevinst
Igennem vores ”lagerkoncept” kan vi tilbyde at lagerføre jeres produkter, så I altid kan levere til jeres kunder, hurtigt og nemt – også, når det haster.

3. Bredt sortiment af muligheder
Vi fremstiller ALTID efter jeres anvisninger, hvad enten det er enkeltstyk eller små og mellemstore serier – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Bæredygtigt partnerskab

Tiroflex er din professionelle underleverandør af spåntagende bearbejdning af alle typer af stål, jern og aluminium. Men vi er mere end blot en underleverandør – vi er nemlig samtidig en troværdig og kvalitetsorienteret partner, der altid står til rådighed for opfylde jeres ønsker.

DERFOR skal I vælge Tiroflex som leverandør – fordi vi ved, at bæredygtigt partnerskab bygger på gensidig tillid. Ring 58 56 23 27 og hør nærmere, eller slå vejen forbi Vedbysøndervej i Slagelse, og kig ved selvsyn.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Tiroflex for at høre mere og få et tilbud på netop din opgave. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe som specialiseret underleverandør inden for CNC fræsning, drejning og montageopgaver. Ring eller skriv til os i dag, og lad os høre mere om din forespørgsel!