Fræsning i Slagelse

Hos Tiroflex er vores mål at udføre fræseopgaver hurtigt, til aftalt tid og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder CNC fræsning på maskiner fra Victor, Okuma samt en 5-akset Microcut.

Spåntagende bearbejdning - CNC Fræsning i Slagelse og hele Sjælland

Hos Tiroflex er vores mål at udføre fræseopgaver hurtigt, til aftalt tid og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder CNC fræsning til maskiner fra Victor, YCM samt Okuma.

Vores bearbejdningscentre og fræsecentre laver alle former for fræse-, gevind- og boreopgaver. Der er altid sørget for kontrolmåling og kvalitetstjek.

Når komplekse maskindele skal produceres, kan det bedste resultat kun opnås ved hjælp af de rigtige typer maskiner. Derfor har vi hos Tiroflex en stærk maskinpark bestående af forskellige bearbejdnings- og fræsecentre. Dette gør, at vi altid kan lave alle former for fræseopgaver, lige gyldigt hvor avanceret den enkelte opgave er.

Ved hjælp af kontrolmåling og kvalitetstjek sørger vi for, at vores maskiner også leverer det forventede resultat – hver gang.

Et udvalg af vores bearbejdningscentre

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Tiroflex for at høre mere og få et tilbud på netop din opgave. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe som specialiseret underleverandør inden for CNC fræsning, drejning og montageopgaver. Ring eller skriv til os i dag, og lad os høre mere om din forespørgsel!