Drejning i Slagelse

Vi tilbyder CNC drejning på maskiner fra Mori Seiki, Victor, Yang samt Miyano. Maskinerne er særdeles velegnet til både enkeltstyk og store seriestørrelser, som stiller store krav til tolerancer.

Spåntagende bearbejdning - CNC Drejning i Slagelse og hele Sjælland

Med en alsidig maskinpark kan Tiroflex udføre drejeopgaver hurtigt og til tiden. Vi tilbyder CNC drejning på maskiner fra Mori Seiki, Victor, Yang samt Miyano. Maskinerne er særdeles velegnet til både enkelt tryk og store seriestørrelser, som stiller store krav til tolerancer.

Vi arbejder i stål, rustfrit stål, støbegods, aluminium, messing, kobber og bronze samt alle former for plast, og vi bearbejder emner op til ø300mm.

Vores CNC-drejeafdeling tilbyder et stort spektrum af drejekapacitet og fleksibilitet. Vi kombinerer kvalitet og præcision i en intelligent og effektiv arbejdsgang.

Tiroflex har mange års erfaring, og vi kan tidligt i udviklingsfasen være behjælpelige og rådgivende med de mest avancerede opgaver, så kunden hjælpes så omkostningsfrit og leveringssikkert igennem processerne som muligt.

Et udvalg af vores drejebænke

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Tiroflex for at høre mere og få et tilbud på netop din opgave. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe som specialiseret underleverandør inden for CNC fræsning, drejning og montageopgaver. Ring eller skriv til os i dag, og lad os høre mere om din forespørgsel!